Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Η παιδική αθωότητα εκτεθειμένη!


Ίσως να ακούσατε, ίσως και όχι για την φετινή βασίλισσα της samba στο φετινό καρναβάλι του Rio de Janeiro!
Μία πόλη η οποία θυμίζω ότι έχει αναλάβει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και είναι σε αναβρασμό προκειμένου να αποδείξει, τα αναπόδεικτα. Είναι γνωστά τα προβλήματα...βασίλειο εμπορίας ναρκωτικών, παιδεραστίας, πορνείας κλπ. κλπ. κλπ.
Και τώρα τί; Πήγαν και μας βάλανε για samba queen το κοριτσάκι για να αποδείξουν ότι ουδένα πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά την εγκληματικότητα; Ότι αφού ένα κοριτσάκι να είναι η βασίλισσα του samba με ασφάλεια άρα, και οι Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς παρατράγουδα;
Μέσω μίας εταιρίας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών της Βραζιλίας (ή κάτι τέτοιο τεσπα) ένας δικαστής έφερε τις αντιρρήσεις του πρώτος για την συμμετοχή της μικρής Lira στην παρέλαση ως βασίλισσα. Οι γονείς της, πέρα βρέχει! Το κοριτσάκι τους λέει μία ζωή της άρεζε να χορεύει, και αυτό θα κάνει και τώρα στους δρόμους του Ρίο, με 80.000 περίπου κόσμο γύρω γύρω να την παρακολουθούν!
Όταν σκάσαν μύτη οι κάμερες και οι φωτογράφοι, η μικρή η οποία σημειωτέον είναι 7 χρονών, άρχισε να κλαίει. Ο πατέρας της είπε ότι δεν είναι τίποτα και θα της περάσει. Βέβαια μετά κανείς δεν ξέρει εάν η μικρή ολοκλήρωσε την παρέλαση, καθώς δεν επετράπη να βγουν άλλες φωτογραφίες.
Ελάτε τώρα ρε μπούφοι! Αφού όλοι ξέρουμε πιο είναι το σκοτεινό θέαμα που προβάλλει το καρναβάλι του Ρίο. Κωλαράκια και βυζάκια να κουνιούνται σε σέξι ρυθμούς! Άμα φτάσανε στο σημείο να βγάλουνε το 7χρονο ανυποψίαστο να συμμετέχει σε τέτοια φιέστα, ποιος ξέρει πιο θα είναι το επόμενο βήμα; Να νομιμοποιήσουν την παιδική πορνογραφία μήπως; Είναι σαν να λένε, ορίστε, να η Βραζιλία ελάτε και πηδήχτε ότι τραβάει η ψυχή σας και η όρεξη σας. Όταν η κύρια ατραξιόν μιας χώρας είναι ένα καρναβάλι αυτού του είδους, τότε ας μην περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον όσον αφορά Ολυμπιακούς, βία, ναρκωτικά...

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτο.... Μια χαρά τα λες! Αλλά ο κόσμος μας είναι τρελός.. πολύ τρελός.. ΚΑι οι γονείς της.. Έλεος, πως το επέτρεψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή